Herunder kan du læse om kommende foredrag og sangeftermiddage, der finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Fri entré

Sangeftermiddage

Syng med fra højskolesangbogen, salmebogen eller andre gode sangbøger. Sangeftermiddagene er arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke og finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Der er fri entré, men begrænset antal pladser.

...

Foredrag

Foredragseftermiddagene afholdes i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Der er fri entré, men et begrænset antal pladser. Arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke.

NB. Foredragsrækken "De religiøse myter" i resten af dette forår er aflyst, pga. situationen omkring coronavirus. Vi arbejder på at foredragene kan blive holdt i foråret 2021.