Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Træffetid på Bispetorvet

OKT
11

Træffetid på Bispetorvet


Onsdag d. 11. oktober 2023, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K
Træffetid på Bispetorvet

Til efteråret går 'Træffetid' indenfor i kirken, hvor vi mødes hver onsdag mellem klokken 10-11. (i Skriftestolen, lokalet til højre for alteret).  

Her mødes vi hver onsdag til samvær, nærvær, gode grin og en lun kop kaffe. Her fortælles historier fra vores liv og vi har indimellem oplægsholdere på besøg, og to onsdage om måneden den 27. september, 11. og 25. oktober, 8. og 22. november, 6. december får vi besøg af en som har en god historie. De andre onsdage mødes vi i skriftestolen og hygger, drikker kaffe og fortæller historier fra eget liv. 

- Onsdag den 27. september oplægsholder Carsten Teichert. Carsten er opvokset i Sønderjylland som del af det tyske mindretal og kender grænselandet utrolig godt.

- Onsdag den 4. oktober. Almindelig træffetid.

- Onsdag den 11. oktober oplægsholder Anders Gadegaard. Tidligere Domprovst Anders Gadegaard fortæller om sit otium og arbejdsliv efter han stoppede i Vor Frue Kirke for et år siden. 

- Onsdag den 18. oktober (efterårsferien). Almindelig træffetid. 

Vel mødt. Der er ingen tilmelding. Hvis du har spørgsmål, så kontakt kirke- og kulturmedarbejder Lotte Schriver på tlf.: 61616226