Udgivet tor d. 26. mar 2020, kl. 11:45

Kirken er lukket, men vi er her stadig... 

Opdateret d. 30. marts kl. 17.27

Københavns Domkirke er foreløbig lukket frem til den 14. april 2020. Det skyldes myndighedernes anvisninger i forhold til at begrænse smittespredningen af coronavirus. Læs mere på www.coronasmitte.dk

Det betyder, at alle gudstjenester, koncerter og andre aktiviteter i Vor Frue Kirke er aflyst! Det samme gælder for alle aktiviteter i Sct. Andreas Kirke.

Se også: Prædikener og bønner fra Vor Frue Kirke

Morgenandagten afholdes og transmitteres stadig på DR P2 og DR2 (som normalt), men der er ikke offentlig adgang til kirken. 

På DR's hjemmeside kan du genhøre højmesser fra Vor Frue Kirke, som er blevet radiotransmitteret på DR P1 de seneste søndage - klik her

Påske i Vor Frue Kirke på DR P1
På grund af situationen omkring coronavirus er mange af kirkens gudstjenester, koncerter og andre arrangementer i påsken desværre også aflyst. Når det er sagt, så er der også en god nyhed, for i påsken vil Danmarks Radio nemlig sende gudstjenester fra Vor Frue Kirke på P1. Alle påskens helligdage kl. 10-11. Se sendeplan og program - klik her

Se også: Fortælleklub for børn på YouTube

Kirkekontoret
Kirkekontoret er lukket for personligt fremmøde, men kan kontaktes som normalt per telefon eller e-mail inden for almindelig åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10-13. NB. Der kan stadig udstedes attester efter aftale. 

Telefon 33 37 65 40 
E-mail kontor@domkirken.dk

Kontakt vores kirke- og kulturmedarbejdere
Selv om kirken er lukket, er du altid hjertens velkommen til at kontakte vores kirke- og kulturmedarbejdere, som står til rådighed for samtaler, mm. Skriv eller ring til: 

Susanne Torgard
Tlf. 61 61 62 20
E-mail: susanne@domkirken.dk

Lotte Schriver
Tlf. 61 61 62 26
E-mail: lotte@domkirken.dk

Du kan også altid kontakte en af kirkens præster - klik her

Kirkelige handlinger (dåb, vielse, begravelse)
Dåb og vielser vil i udgangspunktet blive udsat. 

Begravelser og bisættelser skal som hidtil aftales med en sognepræst. Bemærk: Begravelser og bisættelser i folkekirken skal ikke overholde en fast deltagergrænse på i alt 10 personer, men der må maksimalt tillades adgang for 1 person pr. 4 kvm gulvareal i kirkens skib. Det betyder, at der maksimalt vil adgang for 75 personer i Vor Frue Kirke til begravelser og bisættelser. 

Er du berørt af lukningen/ændringerne og i tvivl, så kontakt en af sognepræsterne eller kirkekontoret. 

Konfirmation
Alle konfirmationer er flyttet således: 

Lørdag 5/9 kl. 10 v/ Stine Munch
Søndag 6/9 kl. 10 v/ Steffen Ringgaard Andresen

Lørdag 19/9 kl. 10.00 v/ Eva-Maria Schwarz
Søndag 20/9 kl. 10.00 v/ Steffen Ringgaard Andresen

Lørdag 3/10 kl. 10 v/ Christian Monrad

In English

Due to the Coronavirus outbreak and following the Danish government’s direction, Church of Our Lady (Copenhagen Cathedral) is closed for visitors and tourists until April 14th - read more

The Church Office is also closed until April 14th, but you can still contact us on phone during our normal opening hours (Monday-Friday from 10.00-13.00) or send us an e-mail. Note. Certificates can still be issued by appointment.

Phone: + 45 / 33 37 65 40
E-mail: kontor@domkirken.dk

Myndighederne arbejder løbende på at håndtere situationen i Danmark og har samlet et overblik på www.coronasmitte.dk


Foto af Vor Frue Kirke fra oven: Indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Skråfoto, januar 2019.

Kategorier Aktuelt